Pancakes

Ingredients

 – 2 ous

– 150 ml de llet semidesnatada

-1 pastís de sucre vainillat o una cullera

-Una cullerada d’extracte ve vainilla

-125 g de farina

-1 cullerada de pols o bicarbonat 

-2 c de sucre

-1 polsim de sal 

-Mantega o oli de cuina

Passos de la recepta

En un bol gran, barregeu els ingredients secs: farina, llevat, sucre, 1 polsim de sal i un sac de sucre vainillat En un altre bol, barregeu els 2 rovells d’ou amb la llet i després afegiu-los als ingredients secs mentre barregeu, obteniu una textura de batedora de creps molt espessa, deixeu reposar de 15 a 30 minuts. Bateu les clares d’ou i afegiu-les amb delicadesa a la preparació (aquest és el secret de les creps ultra toves) Cuineu-ho en una paella petita amb mantega mantinguda durant 1 minut per cada costat La vora ha de ser daurada i les petites bombolles haurien de formar-se a la part superior, és hora de flipar la crepe!