Pastis de verdura

Ingredients

 1 rebosteria

 2 carbassons

 1 albergínia

 2 tomàquets

 1 pebre vermell

 1 ceba

 200 g de puré de tomàquet

 1 raïm d’alfàbrega

 oli d’oliva

 sal, pebre

Preparació

Renteu totes les verdures. Talleu el carbassó i l’albergínia a rodanxes. Talleu, talleu i talleu el pebre a daus.

Reserveu totes les verdures. Peleu la ceba i piqueu-la ben fina. Aboqueu una mica d’oli d’oliva en una paella. Escalfar a foc lent, i després afegir la ceba picada. Fregiu uns minuts. Afegiu totes les verdures i coeu-ho uns 10 minuts. Pocs minuts abans d’acabar la cocció, afegiu-hi els tomàquets a rodanxes. Sal i pebre.

 

En un bol, barregeu el puré de tomàquet i l’alfàbrega trossejada. Sal i pebre al vostre gust. Rotlleu la rebosteria en una paella. Repartiu el puré de tomàquet a la part inferior del pastís. Aboqueu les verdures fregides a la paella al fons del pastís. Espolseu el quiche d’alfàbrega picat.

 

Coure el pastís de verdures durant 30 minuts (forn escalfat prèviament a 180 ° C). Traieu la consulta del forn. Menja calent, càlid o fred.