Pizza vegetariana

Ingredients

Per la massa:

1 coliflor

– 50 g de formatge ratllat

– ½ culleradeta d’orenga

– ½ cullerada d’alfàbrega 

– ½ cullerada de sal 

– ½ culleradeta d’all de sèmola

– 1 ou

– 1 rajolí d’oli d’oliva 

Per la guarnició:

– 1 grapat de fulles d’espinacs

– 8 tomàquets cherry

– 50 g de formatge rapat (mozzarella)

Passos de la recepta

  Preescalfeu el forn a 250 ºC.  

 Remeneu finament la coliflor.  

 Poseu la coliflor ratllada en un bol i afegiu-hi la sal.  

 Escalfeu al microones durant 4 minuts.  Deixeu-ho refredar. 

 Poseu la coliflor en un drap net i escorreu-la fins que no quedi més aigua.  

 Poseu la coliflor escorreguda en un bol i afegiu-hi les espècies i l’ou.  

 Barregeu-ho tot bé.  

 Poseu paper de cocció en un plat amb una mica d’oli d’oliva.  

 Transferiu la barreja de coliflor a la mateixa i repartiu-la fins obtenir una pasta fina.  

 Enfornar durant 15 min o fins que la massa estigui daurada.  Per a la guarnició

 Traieu la massa del forn i afegiu-hi els espinacs, els tomàquets cherry i la mozzarella. 

 Enfornem uns 5 o 7 minuts més fins que el formatge es fongui.