WOk vegetal

Ingredients

 Ingredients per al wok vegetal – 2 pastanagues – ½ ceba – ½ pebre verd o vermell o els dos – ½ carbassó – 1 tassa de bròquil fresc – ½ tassa de blat de moro – 1 grapat de mongetes verdes – Sal – Pebre – Oli d’oliva o de sèsam – Salsa de soja

Instruccions

 Instruccions per cuinar verdures

 Primer, talleu-ho tot a trossos: la ceba i els pebrots a daus petits, el carbassó i la pastanaga a rodanxes i el bròquil (ja net) a trossos petits o mitjans, segons les vostres preferències.  Per descomptat, s’ha de pelar prèviament la ceba i la pastanaga.

 Escalfeu el wok a foc alt.  Afegiu una gota d’oli vegetal i comenceu, gairebé immediatament, a saltejar els ingredients, afegit en l’ordre següent:

 Primer, la pastanaga.  Coure-ho uns minuts.

 Després el bròquil.  Sofregiu-ho uns quants minuts més.

 Després, els carbassons i gairebé de seguida, els pebrots i la ceba.

 Continuar saltant-ho tot, fins al punt on els colors es tornen brillants.

 Comproveu que la pastanaga és “al dente”. A continuació, afegiu-hi el blat de moro, un polsim de sal (només una mica) i un altre de pebre.

 A continuació, afegiu la salsa de soja.

 Traieu el wok del foc.  Ja està a punt.